Megkezdődik a belföldi vásári szezon a Balaton régió számára

A Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) 2011-ben - igazodva a belföldi kiemelt küldő régiókhoz - 5 belföldi regionális turisztikai vásáron mutatja be a régió turisztikai kínálatát: Miskolcon 9, Szegeden 9, Debrecenben 10, Pécsett 9, míg Szolnokon 5 társkiállító csatlakozik a régiós standhoz - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.
Az RMI és társkiállítói kiemelten jelenítik meg a Balaton régió gazdag program- és szálláskínálatát, valamint borkóstoló keretében a Badacsonyi borvidék borait.

A kiállításokon a turisztikai információk mellett az érdeklődők a régiós kiadványok közül az Utazás kiállításra elkészült wellness katalógust, a nagy sikerű régiós kerékpáros térképet, a szállásajánló Vakáció kiadványt, valamint az egész régiót bemutató „Best of” prospektust is megtalálhatják.

A kiállítási szezontól kibővített tartalommal várja látogatóit az RMI által fenntartott turisztikai portál, a www.gyereabalatonra.hu oldal. A megszokott menüpontok mellett teljes körű rendezvény leválogatást, hasznos hétvégi tippeket, kedvezményes szállásajánlatokat, aktív ötleteket és számos rejtett, kevésbé ismert balatoni látnivalót is tartalmaz az oldal.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

Gyürky László